Thuis

Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Freestanding doorwekende badkuipen voor verkoop
Van goede kwaliteit Freestanding doorwekende badkuipen voor verkoop
Ik heb zaken met de sanitaire meer dan 10 jaar van het Kaifeng gedaan. Ik ben zeer blij met hun uitstekende kwaliteit en diensten. Ik denk mijn zaken met sneller groeien.

—— Waldemar Tonatto

De werkgroep van het dankkaifeng. Zij leveren me producs wat ik precies vereis. Het helpt me om de concurrent in de markt te slaan.

—— Michael Anthony

De van de douchecabine en Jacuzzi kwaliteit is goed en de prijs is concurrerend. Ik denk ik met het Kaifeng de hele tijd zal werken.

—— Ahmed Bamunif

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd
show room plant1 plant2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken : ANLAIKE
Aantal werknemers : 200~500
Jaarlijkse omzet : 5 million-10 million
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%
Certificate: CE,CUPC
Production line: 3 lines
Plant area: 20,000 square meter
QC: 20
R&D: 5

Hangzhou het Kaifeng Sanitair Warenco., Ltd in 2005 werd gevestigd, is een sanitaire fabrikant op grote schaal van warenproducten dat op ontwerp, R&D, productie en de verkoopdiensten de nadruk legt.

 

Onze werkende installaties behandelen 20,000M2 en veroorzaken 7.000 eenheden badkuip, 10.000 van de doucheeenheden cabine per jaar, 95% voor de uitvoer.

 

Tijdens onze ontwikkeling, verzamelen wij de sanitaire waren die tendensen en klantensuggesties ontwikkelen om de meest geschikte marktproducten te leveren.

 

Elk van onze productie voldoet aan ISO9001: 2000 en de toebehoren worden gepast met nationale kwaliteitsnorm. Voorts verbeteren wij de verkoopdienst en de hele tijd na de dienst.

 

Wij werken met Alibaba, maken-in-CHINA en andere famousebedrijven om samen B2B en B2C-zaken te ontwikkelen.

De detailhandelaars, handelaar en wholesales kunnen zich ontwikkelen zeer snel gebaseerd op onze kwaliteitsproducten, concurrerende prijs en unieke bedrijfsmanieren.

 

Onze hoofdproducten omvatten stoomdouche, douchecabine, badkuip en andere douchetoebehoren die allen met CUPC, Ce, ROHS en ETL gediplomeerd zijn.

 

Onze markt heeft Europea, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Asia.Welcome behandeld om onze fabriek te bezoeken en de zaken met succes te doen.

Contactgegevens
Hangzhou Kaifeng Sanitary Ware Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Jack He

Tel.: 86-571-28120647-802

Fax: 86-571-82685178

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)